Még a Mikulás is a Sinter FC-nek szurkol!

2012.12.07 21:55

Magyarországra látogatott Joulopukki a lappföldi Mikulás,és ha már itt járt eljött a Sinter FC-hez is hogy végre megnézzhessen egy igazi Sinter meccset.Elmondása szerint eddig csak a tv-n keresztül tudott szurkolni kedvenc csapatának.Igen kedves olvasók jól látják a Mikulás kedvec csapata a Sinter FC! És hogyan lehet ez? Az most kiderül! Exlusive interjú a Mikulással! 

A Mikulás boldogan mutatta a csapattól kapott eredeti Sinter FC mezt.

Kedves Télapó tényleg a Sinter FC a kedvenc csapata? 

Mikulás:Igen. Sokat hallottam már róluk,és sokat olvasok is az eredményeikről. Szimpatikus csapat! 

Mi fogta meg a klubban? 

Mikulás:Először is tetszik a színösszeállításuk! A piros-fehér kombináció ugye az én színem is így nagyon közel állnak a szívemhez! Másfelől amikor láttam a csapatot játszani mindig szép játékkal rukkoltak elő. Nem egy Barcelona, de nehogy már a Mikulás is divatdrukker legyen...-Tette hozzá nevetve 

Mi hozta Magyarországra? 

Mikulás:Minden évben eljövök.Szeretek ide jönni. A lányok nagyon csinosak,finomak az ételek,barátságosak az emberek, mindig szeretettel fogadnak.A Medgyessybe szívesen jövök, itt komondottan jó a hangulat.Az igazgató ha szakállat növesztene még akár a testvérem is lehetne.
 
Mint két tojás

"Illetve idén ha már itt járok megnézek egy Sinter FC mérkőzést is. Eddig csak tv-n tudtam követni a csapatot de most reményeim szerint élőben tekinthetem meg a meccsüket. "

Hozott valamit a csapatnak Finnországból? 


Mikulás:Persze! Sok szaloncukrot és sok gólt is hoztam a puttonyomban! 

Mit gondol bajnok lesz idén a Sinter FC? 

Mikulás:Természetesen! Ez nem is lehet kérdés! Ez az esztendő az övéké! Bízom a csapatban! 

Az ön tiszteletére a csapat kapusa még beis öltözött Mikulásnak.Mit szól hozzá? 

Melyikük az igazi? 

Mikulás:Pisti egy nagyon nagy humorzsák.Jókat lehet rajta szórakozni,persze amilyen jó humorista olyan jó kapus is! Szurkolok neki hogy minnél kevesebb gólt kapjon!

Van kedvenc játékosa a Sinter FC-ből? 

Mikulás:Van,az Ördögi Tatár ő kicsit hasonlít a krampuszaimra!  

Tatár nagy örömmel pózolt a Mikulással,sőt még egy ajándék szarvat is kapott. 

Üzenne-e valamit a csapatnak a szurkolóknak?

Mikulás:Úgy tudom mindenki jól viselkedett így mindenki megkapja amit kért tőlem! Annyit üzennék a csapatnak hogy hajrá és így tovább,a szurkolóknak pedig hogy járjanak meccsekre!!!  

Köszönjük szépen Mikulás,hogy beengedett minket a nem kevés homály fedő életébe! Ő volt tehát Joluopukki az igazi Mikulás,és a világ ami mögötte van. 

Sajnos a Mikulás a Sinter FC meccsig már nem jutott el hiszen az utcán a rendőrség lecsapott a szánját ittasan vezető fehérszakállasra. Mit ne mondjunk IGAZI SINTER!