Megvan az újabb igazolás! Schell Béla jövőre Sinter FC mezben! Hivatalos!

2012.06.15 15:35

A Sinter FC örömmel jelentheti be, hogy sikerült megegyezniük a Thaiföldi labdarúgó első osztály (Thai Premier League) idei nyertesével a Muangthong csapatával,,a magyar légiós Schell Béla leigazolásáról, amely összegét nem hozták nyilvánosságra.

 Az 19 éves, csatár a szerdai Ligakupa siker után átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és 2012. július 1-étől érvényben lévő 4 éves szerződést írt alá a Sintereknél.


 

Tóth János örömmel nyugtázta a rutinos játékos megszerzését, és így beszélt erről a sinterfc.webnod.hu-nak:

"Már több hónapja figyeltük Bélát. Ő egy kivételes tehetség, aki Thaiföldön nagyszerű képzésben részesült."

 

"Örömömre szolgál, hogy úgy döntött, a Sinterhez jön. Rengeteg van benne, és már mind nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele."

 

Béla miután leszerződött a Sinter FC-hez, mintha a fellegek felett járt volna, és így kommentálta karriere egyik legfontosabb döntését:

"Tényleg egy álmom vált valóra azáltal, hogy a Sinterhez igazolhattam. Nagyszerű időszakot tölthettem el a Thaiföldön, és szeretném megköszönni nekik, hogy segítettek abban, hogy az elmúlt 1 év alatt futballista váljon belőlem."

 

"Izgatott vagyok, hogy immáron Tóth János kezei alatt, és világklasszis játékosok társaságában folytathatom a fejlődésemet. Már annak a gondolata, hogy a következő szezontól a Medgyessy Ligában játszhatok, egészen lenyűgöző. Alig várom, hogy elkezdődjön."

Bélának a tehetségét már volt is alkalma megmutatni ugyanis a szerdán Ligakupát nyert csapat egyik alapembere volt.Öt góljával és 7 gólpasszával bizonyította miért is igazolta le őt a Sinter FC! 



Welcom to Sinter,Béla!