Sinterek a válogatottban

2012.11.10 19:30

Mindkét Sinter FC játékos betalált a Beregszászi Pál SZKI elleni,8-2-re végződő selejtező során.

A Medgyessy Ferenc Gimnázium csapata a Beregszászi Pál SZKI-ban szenvedett 8-2-es vereséget a Debreceni Iskolák közötti bajnokság selejtezőjében.

A Sinter FC-t 3 játékos képviselte,a válogatottban. 

Katona István a második félidőben kapott lehetőséget,ekkor már a mérkőzés érdemi dolgai eldőltek.Volt egy nagy védése,viszont kapott két gólt. 


Végig pályán volt Móré Bendegúz aki a legaktívabb tagja volt a csapatnak.Próbálta irányítani a csapatot,előrejátékban sokat robotolt és a védekezésbe is besegített. Szép gólt szerzett egy szöglet után,amikor jól szakadt el emberétől és jobb lábának sípcsontjáról pattant a labda a kapuba. Egyedül azonban kevés volt ahoz hogy megszorítsa a Medgyó a Beregszászit. 


Szabó Árpád a tőle megszokottnál kicsit szürkébben futballozott,de így is lőtt egy óriási gólt. Hasznos tagja volt a csapatnak,az ő játéka is kellett ahoz hogy ne legyne nagyobb arányú a vereség.


Mindhárom játékosunk teljesítményével elégedettek vagyunk,ha még a SZÉP FC játékosai is hozzátettek volna valamit a játékhoz,talán szorosabb eredmény születik.

Beregszászi Pál SZKI-Medgyessy Ferenc Gimnázium 8-2 
Gólszerzők:Móré Bendegúz,Szabó Árpád
MFG:Barna Döme (Katona István)-Tóth Péter (Guba Péter),Budai Kornél (Kallós Levente),Szabó Árpád,Móré Bendegúz,Kádár Tibor