Sinterek a válogatottban

2012.11.15 19:39

Két találkozót játszott a Medgyessy válogatottja a héten,ahol öt Sinter FC-s is pályára lépett. 

Mind a két találkozón a Református Gimnázium volt az ellenfél,azonban előbb 12-3-ra majd egy nagyon szoros és kiélezett meccsen 4-3-ra bukta el a találkozót a Medgyessy válogatottja. 

Az első találkozó legjobbja Aradi Lajos volt.Góltszerzett és a csapat legaktívabb tagja volt. Mellette Szabó Árpád, Katona István és Móré Bendegúz léptek pályára ők azonban szürkén és sok hibával futballoztak. 

A második találkozón már sokkal jobban teljesített a csapat,a válogatott gerincét ezen az összecsapáson is a Sinter FC adata. Katona állt a kapuban míg Nagy Márk,Aradi Lajos és Móré Bendegúz is kezdőként lépett pályára. 
A találkozón mesterhármast lőtt Móré Bendegúz,(jó hír a Sinter drukkereknek hiszen bombaformában van a csapatkapitány,ugynais gólt lőtt hétvégén a Téglás VSE csapatában is,most pedig mesterhármast lőtt) azonban ez is kevésnek bizonyult a győzelemhez. Katona,Nagy és Aradi is jól játszottak,nem rajtuk múlt a vereség. 

Összességében elmondható hogy a válogatott jó irányba halad,és reméljük a hétfői Futsal tornán már sikereket is elér a csapat.