Tatár:Kornélban semmi tisztelet nincs

2012.11.11 18:30

 

Tatár Dénes szerint Budai Kornélban semmi tisztelet nincs. Mindezt azt követően mondta, hogy korábbi csapattársa egy Sinter FC-t gúnyoló kiírást osztott meg a facebook-on.

Mint ismeretes, az olasz egy "Mai érdekesség:Elsőként estünk ki" üzenetet tett közzé a Sinter FC hivatalos facebook portálján,miután a Sinterek pénteken az első fordulóban kiestek a IV.Városi Foci Kupáról.

Ez a húzás mindenkit meglepett, különösen Tatárt, aki kommentálta Budai tetteit.

"Nagyon meglepett Budai hozzáállása" - mondta Dénes a The Sunnak. "Nem vagyok biztos abban, hogy vélekedik erről a csapat, de biztos, hogy nem nagyon hatott rájuk ez a bunkó megnyilvánulás."

"Ez tiszteletlenség. Kori együtt játszik a Megyó válogatottban sok Sinteressel,ahol nagyon jól bánik vele mindenki, szóval nem igazán értem a reakciót."
"Kori egy felnőtt ember, aki egy másik csapatban játszik és felelős tetteiért. Kár, mert mindig tiszteletet kapott a Sinter FC-től és néhány játékossal is kapcsolatban van. Az az igazság hogy nem csak ő aki így viselkedik abból a csapatból."

„Nem értem őket. A Beregszászi ellen minden SZÉP FC-s kritikán alul teljesített,majd másnap elvertek egy lány csapatot. Egy biztos a cselekedeteik nincsenek jó hatással a Medgyessy sportkultúrájára.”

Dénes még mindig próbálja túltenni magát azon szívfájdalmon, hogy a  SZÉP FC továbbjutott a pénteki tornán a Sinter FC pedig nem, de a csatár ragaszkodik ahhoz, a Sinter ettől csak sokkal erősebb lesz.

"Rossz szájízzel zárult a péntek, mert a végjátékában vesztettük el a továbbjutást" - tette hozzá Tatár.

"De mindez csak lehetővé teszi számunkra, hogy még erősebbek és eltökéltebbek legyünk, hogy a szezonban a többi fronton lemossuk a SZÉPeket."

"Ők valószínűleg azzal érvelnek, hogy bejutottak a csoportba,mi pedig nem. Ám mi őket idén már egyszer elvertük tehát jobb csapat vagyunk egyértelműen mint ők."

"Nagyon ritka a Sinter FC-nél, hogy elbukjunk már az első fordulóban, szóval ezt arra kell felhasználnunk, hogy pozitív legyen a szezon hátralévő része."